Clash for Dawn Türkiye Forum
Forum sitemize şimdi üye olarak ücretsiz vip rütbesine sahip olabilirsiniz. Kontenjanımız dolmak üzere acele et derim Smile
Clash for Dawn Türkiye Forum
Forum sitemize şimdi üye olarak ücretsiz vip rütbesine sahip olabilirsiniz. Kontenjanımız dolmak üzere acele et derim Smile

Oyuncuların topluluk platformu

AnasayfaAnasayfa  Blog  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Asia PacificNorth AmericaSouth AmericaEurope RowKatyuskaTerraneum
Portrillys
10.05.2016
Baltia
10.05.2016
DresicViria
10.05.2016
GrantiaSalopis
19.04.2016

KLAS DEĞİŞİMİ

2 posters
YazarMesaj
TeHasCe
Sv.3 Bey
Sv.3 Bey
TeHasCe

Koç

KLAS DEĞİŞİMİ Empty
MesajKonu: KLAS DEĞİŞİMİ   KLAS DEĞİŞİMİ EmptyC.tesi Mayıs 28, 2016 4:12 pm

İlk başta buz magesi olmak istedim ve öyle açtım charı. 50 level olunca fikir değiştirip kendimi flame klasmanında geliştirdim. Ama üzerimdeki itemler sadece buz olursam güzelleşiyor. Flame olduğumda eski ezik itemler kalıyor ve hala masmaviyim flame olduğum halde. Skilleri geliştirmem içinse 400er elmas istiyor. Çok ilginç, item konusunda ne yapmam gerek ?
TheNarkoz
Sv.3 Bey
Sv.3 Bey
TheNarkoz

Ikizler

KLAS DEĞİŞİMİ Empty
MesajKonu: Geri: KLAS DEĞİŞİMİ   KLAS DEĞİŞİMİ EmptySalı Haz. 07, 2016 5:34 pm

Farklı klasların 3 tane ortak itemi var.( Kemer, dizlik ve çizme) Bunların haricindekileri 322 takım zindanı ilk bölümünden düşürebilirsin ihtimal dahilinde ama ve ya fatih madalyası biriktirip seviyene göre sayısı farklılık gösterir, takas edebilirsin. Seviye 70 ten önce itemlerin pek önemi yok. O yüzden Fatih Madalyalarını biriktir. Seviye 70' ten sonra alırsın.

KLAS DEĞİŞİMİ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KLAS DEĞİŞTİRME
» Hesap değişimi Acill