Clash for Dawn Türkiye Forum
Forum sitemize şimdi üye olarak ücretsiz vip rütbesine sahip olabilirsiniz. Kontenjanımız dolmak üzere acele et derim Smile
Clash for Dawn Türkiye Forum
Forum sitemize şimdi üye olarak ücretsiz vip rütbesine sahip olabilirsiniz. Kontenjanımız dolmak üzere acele et derim Smile

Oyuncuların topluluk platformu

AnasayfaAnasayfa  Blog  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Asia PacificNorth AmericaSouth AmericaEurope RowKatyuskaTerraneum
Portrillys
10.05.2016
Baltia
10.05.2016
DresicViria
10.05.2016
GrantiaSalopis
19.04.2016

Charım silindi geri alamıyorum

4 posters
YazarMesaj
Kamabanga
Sv.3 Bey
Sv.3 Bey
Kamabanga

Aslan

Charım silindi geri alamıyorum Empty
MesajKonu: Charım silindi geri alamıyorum   Charım silindi geri alamıyorum EmptyC.tesi Mayıs 07, 2016 6:00 pm

İphone6 telefonuma format attıktan sonra charıma bir daha giremedim. Daha öncede format attım fakat böyle bir şeyle karşılasmadım. Facebook hesabıma bağlanmak istediğimde bağlanma başarısız var olan bir hesap girdin şeklinde uyarı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
Char adı : Kamabanga
Lv 79
Uğur
Kurucu

Yengeç

MesajKonu: Geri: Charım silindi geri alamıyorum   Charım silindi geri alamıyorum EmptyC.tesi Mayıs 07, 2016 6:59 pm

Merhaba Kamabanga, ilk olarak oyundan mı giriş yapmayı denedin ? Yani normal facebook uygulamasındaki hesaba hiç girdin mi ?
Kamabanga
Sv.3 Bey
Sv.3 Bey
Kamabanga

Aslan

MesajKonu: Geri: Charım silindi geri alamıyorum   Charım silindi geri alamıyorum EmptyC.tesi Mayıs 07, 2016 7:05 pm

Uygulamada hesabım açık zaten. Oyun içerisinden giriş yapmak istediğimde facebook uygulaması açılıyor fakat bağlanma başarısız diyor
Kamabanga
Sv.3 Bey
Sv.3 Bey
Kamabanga

Aslan

MesajKonu: Geri: Charım silindi geri alamıyorum   Charım silindi geri alamıyorum EmptyC.tesi Mayıs 07, 2016 7:06 pm

Uygulamada hesabım açık zaten. Oyun içerisinden giriş yapmak istediğimde facebook uygulaması açılıyor fakat bağlanma başarısız diyor
Kamabanga
Sv.3 Bey
Sv.3 Bey
Kamabanga

Aslan

MesajKonu: Geri: Charım silindi geri alamıyorum   Charım silindi geri alamıyorum EmptyC.tesi Mayıs 07, 2016 7:15 pm

Charıma girdiğimde 1 lv karakter cıkıyor. 79 level karakterimle tekrar eşleştirirmisiniz
Uğur
Kurucu

Yengeç

MesajKonu: Geri: Charım silindi geri alamıyorum   Charım silindi geri alamıyorum EmptyC.tesi Mayıs 07, 2016 8:44 pm

Kamabanga demiş ki:
Charıma girdiğimde 1 lv karakter cıkıyor. 79 level karakterimle tekrar eşleştirirmisiniz

Bu işleminizi ancak Nuri bey yapabilir. Kendisine support@clashfordawn.com adresinden ulaşırsanız size kesinlikle yardımcı olacaktır.
Akreep
Sv.3 Bey
Sv.3 Bey
Akreep

Koç

MesajKonu: Geri: Charım silindi geri alamıyorum   Charım silindi geri alamıyorum EmptyC.tesi Mayıs 14, 2016 12:57 am

kardeş ben cevaplayayım oyuna gir 1 level çar açılsın sonra ayarlardan giriş diyeceksin seni kendi çarına yönlendirecektir. Şu da olmuş olabilir oyunu kurcalarken sunucu veya server değiştirmiş olabilirsin buna dikkat et (bunu bazı arkadaşlarımız bilemiyor )
KralAsill2
Sv.3 Bey
Sv.3 Bey
KralAsill2

Başak

MesajKonu: Yardım    Charım silindi geri alamıyorum EmptyC.tesi Tem. 16, 2016 12:53 pm

Arkadaslar hesabim çeşitli aktiviteler yüzünden kapatılmıştır diye uyari alıyorum nedir bu lütfen açıklama yapin

Charım silindi geri alamıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası